Onko yrityksesi yhtiömuodoltaan osake-, avoin tai kommandiittiyhtiö vai harjoitatko kenties yritystoimintaa oman toiminimen alla? Ammatillinen henkilöstömme taitaa ja vastaa kaikkien edellä mainittujen yhtiömuotojen kirjanpidosta. Tarjoammekin sinulle päivitetyn katsauksen yrityksesi tulo- ja menotilanteeseen sekä sen hetkisiin varoihin ja velkoihin liittyen.

 

 

 

 

 KIRJANPITO  Juokseva kirjanpito  

 

 

 

 

Verotus poikkeaa eri yhtiömuotojen välillä, minkä lisäksi myös veroilmoituksen laissa säädetty toimitusaika vaihtelee. Esimerkiksi osakeyhtiön veroilmoitus on toimitettava tiedoksiantona Verohallinnolle neljän (4) kuukauden sisällä edellisen tilikauden päättymisestä.

 

 

 

 

 

 

 VEROILMOITUKSET  Otamme hoitaaksemme myös yritysten veroilmoituksia  

 

 

 

 

Moitteeton palkanlaskenta ja sen ajallaan suorittaminen muodostavat yrityksen taloushallinnon kulmakiven. Tiesitkö, että yrityksesi palkanlaskennan voi hoitaa myös tilitoimistosi? Mahdollistamme käyttöösi niin harjaantuneet palkanlaskijat kuin ajanmukaiset sähköiset palkanlaskentajärjestelmät.

 

 

 

 

 

 

 PALKANLASKENTA  Moitteeton palkanlaskenta  

 

 

 

 

Ostolaskujen hallinnointiprosessien ulkoistaminen vapauttaakin yritykseltä resursseja mielekkäämpiin, kehityksen kannalta merkityksellisempiin työtehtäviin.

Asiakkaanamme olet oikeutettu yksilöllisesti räätälöityihin ostolasku- ja ostoreskontrapalveluihimme.

 

 

 

 

 

 LASKUJEN MAKSU  Myynti- ja ostoreskontra  

 

 

 

 

Yrityksen tulos ja varallisuustilanne käyvät ilmi tilinpäätöksestä, joka on tilikausittain suoritettava yrityslaskelma.

Meiltä luonnistuvat kaikkien yritys- ja yhtiömuotojen tilinpäätöstoimeksiannot. Valmiiseen tilinpäätökseen kuuluu tuloslaskelma sekä tase liitetietoineen.

 

 

 

 

 

 TILINPÄÄTÖS  Yrityksen tilinpäätös luotettavasti ja ajallaan 

 

 

Pia Sandström

Y-tunnus: 2009093-9

Puh. 040 585 7850

SR 2018  |

Seuraa meitä tai ota yhteyttä